Wat doen wij

Bij ICL, in Grobbendonk, België, hebben wij één van de modernste productiefaciliteiten voor wateroplosbare meststoffen ter wereld. De wateroplosbare producten uit de fabriek worden door opdrachtgevers over de hele wereld toegepast, voornamelijk door middel van druppelirrigatie. Hierdoor kan de meststof zeer nauwkeurig worden toegediend aan het gewas. De meststoffen worden vooral gebruikt in de sierteelt, turf en agricultuur. 

Veiligheid & duurzaamheid

In Grobbendonk werken we met geclassificeerde stoffen. Dit betekent dat veiligheid voorop staat bij alles wat we doen en dat iedereen in het team bijscholing krijgt als het nodig is. Daarnaast voldoet de fabriek aan de nodige milieu- en veiligheidsvoorschriften. We hebben goede relaties met gemeenten en andere bedrijven in de regio en zorgen er altijd voor dat de effecten van onze activiteiten zo min mogelijk zijn voor de omliggende wijken.

Duurzaamheid zit in het DNA van ICL. Op onze productielocatie in Grobbendonk dragen we dus ook bij aan een duurzame toekomst. Vrijwel alle restproducten uit ons productieproces gaan terug naar enkele andere productielocaties van ICL, waar ze weer als bron worden ingezet.

Heb je nog vragen?